Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

The Skelters



"Να και μία αγγλόφωνη μπάντα που μπαίνει στο μπλογκ. Τα παιδιά ήρθαν σε επικοινωνία και ζητήσανε να μπει η μπα΄ντα τους, οπότε ήταν χαρά μου!! Τους ευχαριστώ πολύ!"

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock ‘n Roll μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Τα πρώτα τους βήματα έγιναν το 1997 από τους Άγγελο και Δανιήλ Χαραβιτσίδη ,οι οποίοι ήταν τότε 15 και 11 χρονών αντίστοιχα. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν Crickets, αλλά αυτό άλλαξε το 2001 όταν οι Crickets μετονομάστηκαν σε Skelters, επηρεαζόμενοι από ένα τραγούδι των BEATLES, το "Helter Skelter".
Στη διάρκεια της περιόδου 1997-2003 τα μέλη του συγκροτήματος άλλαξαν αρκετές φορές με τους Άγγελο και Δανιήλ να παραμένουν τα βασικά μέλη του σχήματος.Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Σταύρο Αμανατίδη (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).
Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης (πολυχώρος του Μύλου, Cafe Americain, Υδρόγειοs, Malt ‘n Jazz, Times Bar Restaurant κ.α.), της Αθήνας (Planet Music, Lazy Club κ.α.) αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας όπως και σε πολλά festivals (Porto Carras, Music Break Point, κ.α), beach bars και ξενοδοχεία. Επίσης έχουν συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις της Νομαρχίας και του Δήμου Θεσ/νίκης, αλλά και άλλων δήμων της επαρχίας κ.α. και έχουν εμφανιστεί πολλές φορές σε τηλεοπτικές (ANTENNA, EΡT3, NET, TV100, ΩΜΕΓΑ TV κ.α.) και ραδιοφωνικές εκπομπές (102FM, 9,58FM, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 101FM, 1055ROCK, 89 RAINBOW, BEST RADIO 92.6 κ.α).
Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό όταν διασκευάζουν Rock 'n Roll επιτυχίες των '50s και '60s όπως και οι απεριόριστες φωνητικές ικανότητες του τραγουδιστή, τα μελωδικά φωνητικά τους (έχοντας πάντα ως πρότυπα τους Beatles και τους Queen) και η δυναμική σκηνική τους παρουσία. Άλλωστε οι Skelters έχουν εντυπωσιάσει το κοινό της χώρας και όχι μόνο με τις επιλεγμένες και πολύ δουλεμένες αφιερωματικές βραδιές σε γνωστούς και δύσκολους καλλιτέχνες (Beatles, John Lennon, Queen, U2, Elvis Presley).
Επίσης έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης σε live εμφανίσεις τους όπως τον Louisiana Red, τον Paul Di Anno, Don Dokken, Iron Butterfly, Puressence καθώς και ιστορικά συγκροτήματα της Ελλάδος όπως οι Blues Wire, George Gakis κ.α.
Οι Skelters στις live εμφανίσεις τους εκτός από τα δικά τους τραγούδια, ερμηνεύουν και τραγούδια από άλλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως :
The Beatles, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Elvis Presley, Queen, U2, Bon Jovi, Whitesnake, Led Zeppelin, Deep Purple, Guns n' Roses, Rolling Stones, Little Richard, Pink Floyd, Bruce Springsteen, Black Sabbath, Jimi Hendrix, Bob Dylan, The Doors, Chuck Berry, Roy Orbison, Johnny Cash, Eric Clapton κ.α.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις: www.skelters.gr , www.myspace.com/skelters , www.youtube.com/TheSkelters
e-mail: the4skelters@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: